2016. május 31., kedd

Fiú felső ruhacsomag, 86/92-es, 6 db eladó BP-en - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Fiú felső ruhacsomag, 86/92-es méret, 6 db, jó állapotban egyben eladó Budapesten!
Mindegyik felsőből ki van vágva a cimke. Egyébként a piros, a narancssárga és a világos csíkos felsők Lupilu
márkájúak, a többit nem tudom már. A fekete és a csíkos narancssárga felső nyakánál V. Z. monogram található (mi írtuk bele). A Thomas felső ujjatlan.
A ruhacsomagok nagy számára való tekintettel a csomagokban található ruhákról további képet, méret és egyéb információt nem tudok megadni. A csomagokat egyedi igények alapján nem tudom újra összeállítani, így csak egyben vásárolhatók meg. A ruhacsomagokban pontosan azok a ruhák találhatók, amelyek fényképei közzétételre kerültek, de a megadott ruhaméret információk esetében kisebb eltérés a megadottól - minden igyekezetem ellenére - előfordulhat. Azon vásárlók érdeklődését várom, akik a közzétett képek és információk a! lapján el tudják dönteni, hogy megveszik-e az adott ruhacsomagot, vagy sem.
Személyes átvétel Budapesten a Tűzoltó utcában (IX. Ker. ) - (hétfő és szerda), vagy Károly körúton lehetséges (csütörtök és péntek), munkaidőben (9: 00-16: 00 között), előre egyeztetett időpontban. Ezen túlmenően Webox-szal tudom küldeni a csomagot minden héten egyszer, általában kedd reggel. A Webox költségét a legtöbb termékemnél átvállalom (lásd: értékhatár ingyenes szállításhoz).
Nem regisztrált vásárlóknak, amennyiben nincs mobiltelefonos elérhetőségük, leütéstől napjától számított 3 munkanapon belül fel kell venniük kapcsolatot. A határidő elhalasztásával a terméket visszateszem a piactérre, ezzel a vásárló elveszti előjogát a termék átvételére, megvásárlására.

Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-06-20 21:57 . Fiú felső ruhacsomag, 86/92-es, 6 db eladó BP-en - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése