2016. november 24., csütörtök

3nap csodĂĄs ALPHOTEL4* INNSBRUCK 2fĹ‘+regg+1vacsora - Jelenlegi ára: 81 500 Ft


 
ALPHOTEL - Hotel Innsbruck****
Innsbruck varĂĄzslatos vĂĄros / Tirol
3 nap 2 szemĂŠly rĂŠszĂŠre bĂźfĂŠreggelivel
 
A csomag tartalma
3 nap/2 ĂŠj 2 szemĂŠly rĂŠszĂŠre kĂŠnyelmes duplaĂĄgyas szobĂĄban fĂźrdĹ'kĂĄddal,  WC, hajszĂĄritĂł, fabĂştorok, minibĂĄr,  kĂĄbeltĂŠvĂŠ, rĂĄdiĂł, telefon, szĂŠf, asztal,  bĹ'rĂśndtartĂł, rĂŠszben balkonos szoba
bĹ'sĂŠges bĂźfĂŠreggeli +1 vacsora
1 csĂŠsze kĂĄvĂŠ+sĂźtemĂŠny
ĂźdvĂśzlĹ'ital
A licitĂĄlt ĂĄr tartalmazza a fenti szolgĂĄltatĂĄsokat ĂŠs 2 szemĂŠlyre ĂŠrtendĹ', beleĂŠrtve az adĂłkat.
Alphotel Innsbruck
 
A hotel a legnagyobb tiroli bevĂĄsĂĄrlĂłkĂśzpont, a DEZ, ĂŠs a kĂśzeli autĂłpĂĄlya Innsbruck-Kelet kijĂĄrata kĂśzelĂŠben talĂĄlhatĂł. A szĂĄlloda kedvezĹ' fekvĂŠsĹą, a sĂ­terepek innen kĂśnnyen ĂŠs gyorsan elĂŠrhetĹ'k, ĂŠs autĂłval a vĂĄroskĂśzpont sincs messze.
A szĂĄlloda 134  kĂŠnyelemmel berendezett szobĂĄjĂĄnak felszereltsĂŠge: fĂźrdĹ'szoba kĂĄddal ĂŠs WC-vel, hajszĂĄrĂ­tĂł, kĂĄbeltĂŠvĂŠ, rĂĄdiĂł, telefon, minibĂĄr, szobaszĂŠf; a szĂĄlloda halljĂĄban ingyenes Internet van.
A szĂĄllodĂĄnak kis wellness-rĂŠszlegĂŠben szauna ĂŠs pihenĹ'ĂĄgyak talĂĄlhatĂłak; hasznĂĄlatuk ingyenes.
A sĂ­pĂĄlyĂĄkhoz indulĂł busz ingyenes transzfert biztosĂ­t a vendĂŠgeknek, a megĂĄllĂł a szĂĄllodĂĄnĂĄl van; sĂ­ ĂŠs sĂ­cipĹ' elhelyezĂŠsĂŠre sĂ­tĂĄrolĂł ĂĄll rendeklezĂŠsre a hotelban.
 
 
 
Innsbruck Card (kĂŠrĂŠsre)
 Innsbruck-Card:
* Múzeumok Ês låtnivalók nagyon kedvezmÊnyes åron,  Museum Goldenes Dachl, Stadtturm (Vårostorony), Kaiserliche Hofburg (Csåszåri pa lota),  Mßnzerturm  Hall-ban,   ! Swarovski Kristålyvilåg Watten-ben,.
* 1 hegymenet Ês 1 vÜlgymenet Innsbruck rÊgióban inkluziv
*  szabad út a vĂĄrosnĂŠzĹ' busszal,  KristĂĄlyvilĂĄg Shuttle ĂŠs tĂśmegkĂśzlekedĂŠs Innsbruckban valamint  Igls-be, Rum/Hall, Natters/Mutters Ês vissza.
 
Innsbruck
Az Alpok szĂ­vĂŠben a mĂşlt ĂŠs jĂśvĹ' talĂĄlt egymĂĄsra: Innsbruck vilĂĄghĂ­rĹą emlĂŠkmĹąvei nagy tĂśrtĂŠnelmi mĂşltrĂłl tanĂşskodnak - kĂŠz a kĂŠzben a posztmodern, nemzetkĂśzi szintĹą csĂşcsĂŠpĂ­tĂŠszettel egyedĂźlĂĄllĂł ĂŠs varĂĄzslatos hangulatot kĂślcsĂśnĂśznek a vĂĄrosnak.
A Hofburg, az Ambras kastĂŠly, az Ottoburg ĂŠs a Wilten bazilika Innsbruck mozgalmas tĂśrtĂŠnelmĂŠrĹ'l mesĂŠlnek, amelyben olyan nevek is felmerĂźlnek, mint Philippine Welser vagy Andreas Hofer. I. Maximilian csĂĄszĂĄr a vĂĄros talĂĄn legismerte bb szemĂŠlyisĂŠge volt az, aki a vĂĄros kĂŠpĂŠre leginkĂĄbb rĂĄnyomta bĂŠlyegĂŠt: pĂŠldĂĄul az ĂĄltala lĂŠtrehozott Arany tetĹ'vel vagy az Innsbrucki plĂŠbĂĄniatemplomban talĂĄlhatĂł sĂ­remlĂŠkĂŠvel.   
KĂŠsĹ'bb modern ĂŠpĂ­tĂŠszek, mint Dominique Perrault a vĂĄroshĂĄza kĂŠptĂĄrĂĄval, vagy Zaha Hadid a Bergisel sĂĄnccal jelentĹ's mĂŠrtĂŠkben tovĂĄbb alakĂ­tottĂĄk a vĂĄros kĂŠpĂŠt. LĂĄtvĂĄnyos kulissza elĹ'tt rendezett vonzĂł esemĂŠnyek egĂŠsz sora vĂĄrja a lĂĄtogatĂłkat - az Innsbrucki TĂĄncnyĂĄrtĂłl kezdve az Innsbrucki Ăœnnepi Heteken ĂĄt egĂŠszen az Innsbrucki Adventig.   
Innsbruck csodålatos hegyi kulisszåval is bßszkÊlkedhet, amely valósåggal kÜrßlÜleli a vårost. A låtogatóknak semmi esetre sem szabad kihagyniuk a 2000 mÊter magas SeegrubÊhoz tett kiråndulåst, innen ugyanis nyåron Ês tÊlen egyarånt lÊlegzetelållító pan! oråma tårul a kiråndulók elÊ.  
1964-ben ĂŠs 1976-ban Innsbruck adott otthont a tĂŠli olimpiai jĂĄtĂŠkoknak. AzĂłta a vĂĄros komoly hangsĂşlyt fektet a sportos kĂ­nĂĄlatra is: sĂ­elĂŠs, snowboardozĂĄs, sĂ­tĂşrĂĄzĂĄs, hĂłtalpas tĂşrĂĄzĂĄs ĂŠs korcsolyĂĄzĂĄsi lehetĹ'sĂŠgek egĂŠsz sora vĂĄrja a vendĂŠgeket a vĂĄros kĂśzvetlen kĂśzelĂŠben. NyĂĄron olyan aktĂ­v kikapcsolĂłdĂĄsi lehetĹ'sĂŠgek ĂĄllnak a lĂĄtogatĂłk rendelkezĂŠsĂŠre, mint a kerĂŠkpĂĄrozĂĄs, hegyi kerĂŠkpĂĄrozĂĄs, siklĂłernyĹ'zĂŠs, vagy tĂşrĂĄzĂĄs a kĂśrnyĂŠk szĂĄmtalan tĂşraĂştvonalĂĄnak valamelyikĂŠn - pĂŠldĂĄul a Karwandel alpesi parkban vagy a Patscherkofel Cirbolya ĂştvonalĂĄn.  
SielĂŠs Innsbruck kĂśrnyĂŠkĂŠn
Tirol fĹ'vĂĄrosĂĄban, Innsbruckban rendeztĂŠk a 9. ĂŠs 12. tĂŠli olimpiĂĄt 1964 ill. 1976-ban, melynek sztĂĄ rjai Franz Klammer ĂŠs Rosi Mittermaier voltak. Az olimpia idejĂŠre szĂĄmos Ăşj sĂ­pĂĄlya ĂŠs felvonĂł ĂŠpĂźlt a vĂĄros kĂśrĂźli hegyekben, ĂŠs a terĂźlet ma is dinamikusan fejlĹ'dik.
Az innsbrucki sĂ­terepek egyĂźtt alkotjĂĄk az Ăşn. Olimpiai sĂ­rĂŠgiĂłt. A terjeszkedĹ' innsbrucki pĂĄlyarendszer legkĂśzelebbi ĂŠs legtĂĄvolabbi tagja 15, illetve 60 percnyi ingyenes sĂ­buszozĂĄssal ĂŠrhetĹ' el a tĂŠli olimpiai vĂĄrosbĂłl. A kilenc terĂźletre ĂŠrvĂŠnyes sĂ­bĂŠrlet az eurĂłpai sĂ­terepek egyik legjobb ĂĄr-ĂŠrtĂŠk arĂĄnyĂş konstrukciĂłja.
Innsbruck a snowboard fĹ'vĂĄrosa is egyben, innen szĂĄrmazik ĂŠs itt ĂŠl a legtĂśbb osztrĂĄk profi boardos ĂŠs a legtĂśbb aktĂ­v profi ma is itt ĂŠl ĂŠs dolgozik. A rĂŠgiĂłban szĂĄmos freeride paradicsom talĂĄlhatĂł porhĂłval, nagy nyĂ­lt terepekkel ĂŠs remekĂźl gondozott funparkkal. Ezen sĂ� �paradicsomok nagy elĹ'nye Innsbruck kĂśzelsĂŠg! e: az elbĹąvĂślĹ' tiroli vĂĄrosban igazĂĄn pezsgĹ' ĂŠjszakai ĂŠlet zajlik.
Hotel
Alphotel Innsbruck****
A-6020 Innsbruck / Ausztria
Az utalvĂĄny 3 ĂŠvig ĂŠrvĂŠnyes, szabad helyek fĂźggvĂŠnyĂŠben. KivĂŠve VĂĄsĂĄrok ĂŠs Kongresszusok, Adventi hĂŠtvĂŠgĂŠk ĂŠs december 28-januĂĄr 4., illetve januĂĄr 19-31.
 
 
Az aukciĂł a fent felsorolt szolgĂĄltatĂĄsokat ĂŠs adĂłkat foglalja magĂĄba 2 szemĂŠly rĂŠszĂŠre.
 
BevĂĄlthatĂł a szĂĄllodĂĄval tĂśrtĂŠnĹ' elĹ'zetes egyeztetĂŠs alapjĂĄn, foglalĂĄsban segĂ­tek.
SzĂŠpkĂĄrtyĂĄval nem lehet fizetni, kizĂĄrĂłlag banki ĂĄtutalĂĄst vagy kĂŠzpĂŠnzbefizetĂŠst tudok elfogadni.
Az utalvĂĄny ĂĄtruhĂĄzhatĂł, kĂŠszpĂŠnzre nem vĂĄlthatĂł vissza.
FizetĂŠsi hatĂĄrĂ­dĹ' 5 munkanap, abban az esetben licitĂĄljon ha a fent leĂ­rt feltĂŠtelek meg felelnek.
KĂśszĂśnĂśm, hogy elolvasta, sikeres licitĂĄlĂĄst, kellemes ĂźdĂźlĂŠst !
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 81 500 Ft
Az aukció vége: 2016-12-16 01:15 . 3nap csodĂĄs ALPHOTEL4* INNSBRUCK 2fĹ'+regg+1vacsora - Jelenlegi ára: 81 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése