2017. június 25., vasárnap

Laptop asztal - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható használt, de jó állapotú laptop asztal. Kiválóan használható ha az ágyban fekve/ülve szeretnénk kényelmesen dolgozni. Annak idején a Praktikerben vásároltuk 3. 500 Ft-ért, nálunk már csak porfogó, mert jellemzően már az asztali gépet használom.  
Az asztal lapja bútorlap, a lábak fémből vannak. A laptop tartó rész dőlésszöge állítható vízszintes, vagy 4 döntött pozícióba, mellette fix rész az egérnek, vagy jegyzetnek, a lábak magassága 3 pozícióba állítható. Az asztallapon minimális sérülés látható, fotón jelöltem. Összecsukva minimális helyet foglal, az asztallap mérete 60*35 cm.
Személyes átvételre kizárólag a lakcímemen van lehetőség (Szigetszentmiklós) előre egyeztetett időpontban.  
 
Tiszta, állatszőr- és dohányfüst mentes otthonból!
Ha bármi kérdésed volna, írj!
Kérlek, nézd meg a többi aukciómat is, a napokban folyamatosan töltöm fel a kismamaruhákat, valamint gyermekruhákat 56-tól 98-as méretig, érdemes visszanézni!
 
Kérlek, hogy leütés után 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot. A termék átvételére/ a vételár kiegyenlítésére 1 hetet tudok várni, ezt követően negatív értékelés mellett a terméket újrahirdetem! Ettől eltérni csak abban az esetben tudok, ha azt előre (a leütés előtt) megbeszéljük. Sajnos az elmúlt hetek-hónapok rossz tapasztalatai miatt kényszerültem erre a lépésre, kérlek, csak akkor licitálj, ha ez így neked is megfelel.

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2017-07-04 18:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése