2017. július 29., szombat

St.Right Electro tolltartó - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az iskolai felszerelések nélkülözhetetlen része a tolltartó, amiben kényelmesen és biztonságosan tudod szállítani a tanórákon szükséges írószereket, azonban az sem árt, ha éppen jól is néz ki. Ez a cipzáras tolltartó igazán vagány, nem szokványos dizájnt kapott, így akár a nagyobbak is örömmel használhatják. Az ovális tolltartó belsejében egyetlen nagyméretű rekesz található, amibe temérdek írószer elfér, azonban a leggyakrabban használt tollak és ceruzáknak külön gumis helyet is találsz, hogy mindig kéznél legyenek. A tolltartóban továbbá egy hálós belső zseb is található amibe az apróságokat tudod elhelyezni. Jellemzők: - Ovális tolltartó- Divatos design- Belső zsebbel- Mérete: 22 x 9 x 8 cm 6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2017-08-19 13:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése