2017. december 31., vasárnap

Krokodil autóemelő / olajemelő - 2,5 tonna - Jelenlegi ára: 17 990 Ft


Mar-Pol krokodil autóemelő - 2, 5 tonna teherbírás
Ha kaptál már defektet, vagy egyéb okból kellett felemelned az autód, biztosan Te is szembesültél a gyári fogas emelők problémáival.
Ide-oda tekergeted, míg beakasztod a gyárilag kialakított emelőpontba, amikor ezzel végre megvagy, jön a véget nem érő kurblizás. Ha elvégezted a kerékcserét, ugyanez visszafelé, és még az emelőt is vissza kell legóznod a tartójába...
Pedig van ennél jobb, egyszerűbb megoldás is, amit most elérhető áron elhoztuk Neked! Ez az krokodil emelő nem csak megbízható hanem nagyon gyors is, megkönnyíti a munkád, rengeteg időt és bosszúságot megspórolhatsz használatával! Néhány egyszerű, pumpáló mozdulattal kb. 2 perc alatt felemelheted vele az autót, a leengedése pedig egyetlen 2 másodperces mozdulatot igényel.
A krokodil emelő a folyadéknyomásos erőátvitel elve alapján műküdik. Röviden fogalmazva ez azt jelenti, hogy az összenyomhatatlan munkafolyadékban - ami általában hidraulika olaj - az erő a nyomott felületekkel arányos, az elmozdulás pedig fordítottan arányos velük, így a kis főhenger nagy elmozdulása eredményeként a nagy munkahenger egy kicsit fog elmozdulni, de sokszoros erővel.
Tulajdonságok:
- Krokodil emelő
- Minimum emelési magasság: 89 mm
- Maximum emelési magasság: 359 mm
- Teherbírás: 2, 5 tonna
Eredeti Ár: 31 990 Ft
Akciós ár:
17 990 Ft


Jelenlegi ára: 17 990 Ft
Az aukció vége: 2018-01-21 04:26 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése