2019. február 26., kedd

Luxus kikapcsolódás Hotel Raxalpenhof ****Reichenau, Ausztria 2 nap teljes ellátás, wellness+extrákk - Jelenlegi ára: 49


 
 
Hotel Raxalpenhof **** Niederösterreich
Wellness, Prein an der Rax, Rax-Seilbahn felvonóhasználattal, teljes ellátással!
A voucher tartalma 2 fő részére
2 nap/1 éjszaka 2 fő részére Wassersteig vagy Prein szobában,
üdvözlőital,
Gazdag büféreggeli regionális termékekkel és egészseges etelekkel 07: 30-10: 00 óráig    
 Délutáni snack, leves, torta 14: 00-15: 30 óra     
4 fogásos esti menü és salátabüfé 18: 00-20: 00, vegetáriánus választék is   
 "Raxalpen Vitalquelle" -t 10: 00-21: 00-kor finn szaunával, gőzfürdővel, bio-szaunával, rózsakvarc szaunával, hammammal, masszázs pezsgőfürdővel, infraszaunával (az indulás napján 14: 00 óráig)   
 fürdő pavilon fedett medencével 07: 00-21: 00 és fűtött szabadtéri medencével egész nap nyáron, télen 16: 00-18: 00, napozóterület     
Vital bár Raxquell víz, gyümölcslevek, tea és alma    
 Fürdőköpeny és frottír papucs a tartózkodás ideje alatt    
 Wi-Fi és internet-sarok    
 Bowlingpályák használata 1 óra a rendelkezésre állás függvényében    
 Rax felvonó használata: hétfő-csütörtök ingyenes, péntek-vasárnap -50% -os kedvezmény a rendes díjszabásböl (kivéve a fesztivál és üdülési szezonban)      A Rax felvonóhoz rögzített időkben történő transfer     1x hetente vezetett hegyi tura     Túrabotok bérlése      A házon belüli teniszlétesítmény hasznalata rendelkezésre állás szerint      Kerékpárkölcsönzés Reichenau településen a rendelkezésre állás függvényében      15% kedvezmeny több Raxalpen szolgaltatonal (Raxalm-hegyi fogadó, Ottohaus, Reichenau kávézó, svédasztalos és ajándékboltok) összes fogyasztásánál, kivéve a fesztiváli és ünnepi szezonban
1 éjszakás utalvány kezdőnapja péntek vagy szombat.
 
A voucher kiállítástól számított 1 évig érvényes és szabadon átruházható.
Kizárt dátumok: Húsvét, osztrák ünnepek, Karácsony, Szilveszter
A foglalás a voucher számának megadásával közvetlenül a szállodával egyeztetett időpontra történik a szabad helyek függvényében.
Május-október közötti utazásra leghamarabb 4 héttel előtte lehet foglalást kérni
Foglalásban segítek.
Kuponnal korlátozott mennyiségű szoba áll rendelkezésre!
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni. A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Kérésre 2, 3, 4, 5 éjszakás utalvány.
A fedett és szabadtéri medencével rendelkező nagy welnnessrészleggel felszerelt Wellness-Ferien-Seminarhotel Raxalpenhof szálláshelye festői helyen, Prein an der Rax településen található, a Raxalpe-hegység lábánál és 6 km-re Reichenau központjától. A közös helyiségekben díjmentes wifi biztosított.
A szobák rusztikus fabútorokkal, műholdas TV-vel, minibárral és fürdőszobával rendelkeznek. Fürdőköpeny minden szobában biztosított.
A borospincével rendelkező étteremben hagyományos osztrák ételeket és helyi specialitásokat szolgálnak fel, melyek nyáron szabadtéren is elfogyaszthatók. A félpanziós ellátás 4 fogásos vacsorát tartalmaz 3 választható főétellel és salátabüfével.
A szálláshely 2 szintes wellnessrészlegén 6 különböző szauna, gőzfürdő, infrakabin, pezsgőfürdő, gőzfürdő, Kneipp-medence, valamint fitneszterem található. A szálloda saját forrása biztosítja a kalciumot és magnéziumot tartalmazó vizet. Masszázsok és kozmetikai kezelések is rendelkezésre állnak.
A szálláshely heti 1 ingyenes vezetett túrát szervez, ezenkívül ingyenes túrabotok és kerékpárok is rendelkezésre állnak (a készlet erejéig). A vendégek teniszezhetnek vagy ingyenesen használják a tekepályát (a készlet erejéig).
A Rax-felvonó 10 perces autóútra fekszik, a vendégek pedig ingyenes vagy kedvezményes árú jegyeket válthatnak bizonyos időszakokban. Kérésre és bizonyos időpontokban transzferjárat is rendelkezésre áll a felvonó és a szálláshely között. A Semmering síterület 25 perces autóútra fekszik
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 49 900 Ft
Az aukció vége: 2019-03-18 23:16 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése