2020. január 27., hétfő

Zsírégető, fogyókúrás étrendkiegészítő kapszula Green Coffee Plus - Jelenlegi ára: 7 499 Ft


Köszönjük a Vatera tagoknak a bizalmat és a pozítiv visszajelzéseket a termékeinkel kapcsolatban!
ÉrtékelőVéleményDátumTermékkód
lcskh5(39) (Vevő)
Pozitív
2019. 03. 31. 21: 44: 14
2735540279
Az adás vétel gyorsan és sikeresen megtörtént. A termék használatával , hogy megfelel-e az
elvárásoknak még nem tudtam számot adni mert kevés idő telt el a használat kezdete óta.  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Jozse503(13) (Vevő)
Pozitív
2019. 03. 07. 08: 34: 07
2730636443
Adásvétel rendben megtörtént 
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
gyuridani(12) (Vevő)
Pozitív
2018. 12. 26. 21: 58: 52
2703844277
A termék jó! Másoknak is ajánlom!  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Regisztráció nélküli vásárló (Vevő)
Pozitív
2018. 12. 08. 14: 29: 14
2682709220
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
Crown24(1000) (Vevő)
Pozitív
2018. 11. 15. 19: 42: 11
2695906823
..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... ..... .. : ) 
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
pgizo(92) (Vevő)
Pozitív
2018. 11. 03. 15: 57: 42
2689239731
Gyors és kommunikatív partner. Csakis +++!  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
kincses74_t(2) (Vevő)
Pozitív
2018. 07. 31. 10: 18: 06
2648686595
Megbízhato, gyors korrekt. Bátran ajánlom mindenkinek!  
 Az értékelő szerint az adásvétel létrejött.  
 Az értékelt szerint az adásvétel létrejött.
VÉGRE FOGYHATSZ PÁR KILÓT 
AKKOR IS, HA MINDEN NAP ÉDESSÉGET ESZEL!
Teljesen természetes zöld kávé kivonat, a Magyarországi piacon a legerősebb.
Egy zsírsejt sem fog tudni ellenállni ennek az áttörő összetevőnek.
TERMÉSZETES ZÖLD KÁVÉ KIVONAT:
fogyj le biztonságosan, akár 8 kilót havonta
stabilizálja az anyagcserét (a szabálytalan anyagcsere a legfőbb oka az elhízásnak! )
javítja a bőr állapotát
szabályozza a vérnyomást
Mert ez az egyetlen természetes összetevőkből álló étrend kiegészítő, ami két irányból közelíti meg a problémát.  . A GREEN COFFEE Plus megakadályozza a zsír lerakódását, és hatékonyan stimulálja a zsír lebontását.
A Chlorogenic sav, ami zöld kávé-t tartalmaz, megállítja a cukor felszívódását a bélrendszerben. Így a test, az eltárolt zsírt kezdi feldolgozni, hogy energiához jusson.
A Chlorogenic sav stimulálja a máj anyagcsere funkcióját, így a test még több zsírt éget el.
Akkor is, ha édességet eszel – le fogsz fogyni egyébként is. Ha fel akarod gyorsítani a testtömeg csökkenését – fogyassz egy picivel kevesebb édességet. Ráadásul ajánlott minden nap sétálni. Az eredmények le fognak nyűgözni.
Egy természetes összetevő – rengeteg előny:
Biztonságos fogyókúra
A GREEN COFFEE Plus kapszulái tartalmazzák a legerősebb kivonatot, ami a magyarországi piacon elérhető. Biztonságos, így annyi súlyt veszíthetsz, amennyit csak akarsz – amíg eléred a kívánt alakot. Mellékhatások nélkül!
Jobb anyagcsere
A Chlorogenic sav rendkívül jótékony hatással van a belek, és a máj működésére. A szép alak nem az evés visszafogásával lesz a tiéd, hanem a felgyorsított anyagcserével. Az emberek irigyelni fognak!
Fiatalító hatás
A Zöld tea babok gazdagok polifenolokban, antioxidánsokban gyulladás csökkentő hatása is van. Ennek az eredményeként, felszabadítják a testben a szabad gyököket, amik az öregedés fő okai.
Csökkentett nyomás
A kávé megnöveli a vérnyomást – de csak a megpörkölt kávé. A zöld kávé nem tartalmaz koffeint. A Chlorogenic sav, ami a zöld kávébabokban található, csökkenti a vérnyomást.
Legyen gyönyörű a külsőd az új kapszuláknak köszönhetően, amik elpusztítják a zsírt. 100%-osan természetes zöld kávé, amik a legnagyobb dózist tartalmazzák a Magyar piacon.
A válasz egyszerű – bízz a GREEN COFFEE Plus-ban. Ez a leg ideálisabb fogyókúrás módszer – megakadályozza a zsír eltárolását, és segít megszabadulni az extra kilóktól. Teljesen biztonságos, és rendkívül hatékony.
AKÁR 8-10 KILÓ, 4-6 HÉT ALATT
A GREEN COFFE a leghatékonyabb, és legbiztonságosabb módja a testsúly kontrollálásának.  
A természetes zöld kávé kivonat használata, amit már évszázadok óta ismernek, és használnak, nem több mint visszatérés az őseink módszereihez. A teljesen természetes zöld kávé, jótékony hatással van az emésztőrendszerre, és a véráramra. Amikor felfedezték, hogy a zöld kávé segít a fogyókúrában – nagyon gyorsan népszerűvé vált.
A zöld kávébab kivonat hatásait, klinikailag tesztelte egy tudós csoport, a Scranton-i egyetemen (Pennsylvania, USA) és kontroll csoportot is használtak. Az emberek akik GREEN COFFEE Plus-t használtak, 10 kilót fogytak átlagosan. A BMI indexük 10, 3 %-ot csökkent, a testzsír százalékuk pedig 15. 8 %-ot csökkent. És ez mind az első 6 hét alatt történt!
Ha adsz egy esélyt GREEN COFFEE Plus - nak (30 nap),  , akkor új, gyönyörű alakra tehetsz szert – könnyen, gyorsan, hatékonyan!  
Egy csomag GREEN COFFEE Plus 60 kapszulát tartalmaz, és csak erre van szükséged egy 30 napos kezeléshez. Naponta kétszer egy-egy kapszulát szedj be, étkezés után.
A hatékony fogyókúra titka a GREEN COFFEE Plus
A GREEN COFFE Plus megállítja a cukor felszívódását, és stimulálja a zsír égetés folyamatát. Kevesebb edzés, és több elégetett kalória. Azt sem fogod észrevenni, hogy mikor fogytál le.
Ez a legfőbb oka, hogy zöld kávét ajánlanak a betegeiknek az orvosok, és a kardiológusok. A természetes gyógymódok évszázadok óta tartalmazzák a zöld kávét. Itt az ideje, hogy te is kihasználd a természet eme csodáját.
A benne található Polyphenol-ok felszabadítják a szabad gyököket. Ennek köszönhetően a test belülről is megújul, és a bőr is szebb lesz.
A Magyar piacon a legnagyobb mennyiségben zöld kávét tartalmazó termék, az első hónapban akár 8 kilót is fogyhatsz. Diéta, és edzés nélkül.
NŐK ÉS FÉRFIAK EZREI AJÁNLJÁK:  
Csak ez segíthet 
Agnes (26 éves)
Előtte: 75 kg 
Utána:  65 kg
Rájöttem, hogy lehet hatékonyan fogyni! I Sok minden t kipróbáltam már, de csak a GREEN COFFE Plus-tól fogytam 4 hét alatt 4, 5 kilót!  
Dorothy (24 Éves)
Előtte: 67 kg 
Utána:  48 kg
Elegem volt már a túlsúlyomból, de sehogy sem sikerült megszabadulnom tőle. Pár hónapig futottam, de ez sem hatott. Ha az orvosom nem tanácsolta volna az emésztésem helyretételét, most túlsúlyos lennék. A GREEN COFFEE Plus, zöld kávé kivonattal rengeteget segített!  
Marianne (42 Éves)
Előtte: 83 kg 
Utána:  61 kg
Gusztustalan voltam, és állandóan lihegtem. De minden megváltozott, amikor el kezdtem szedni a GREEN COFFE Plus-t. Nem hittem a szemeimnek! Kevesebb, mint 33 nap alatt, több mint 20 kilót fogytam. Csoda! Nagyon hálás vagyok érte!  
Silvia (34 Éves)
Előtte: 71 kg 
Utána:  65 kg
Végre, imádom a testem, és nem kell szégyellnem magam többet a strandon! Azt hittem, hogy semmi sem fog segíteni. Azok a farmerek, amiket még fiatal koromban hordtam, most megint jók rám. Nagyon szépen köszönöm.  
Evelyn (28 éves)
Előtte: 75 kg 
Utána:  59 kg
Úgy tűnt, hogy lehetetlenség, mert már nagyon sok diétát kipróbáltam, még futottam is, de sohasem fogytam többet, mint 2 kilót, és mindig visszahíztam. Az eredményeim biztos nem lenyűgözőek másoknak, de számomra csoda történt. Miért nem reklámozzák tévében a GREEN COFFE Plus-t?  
Gabrielle (36 éves)
Előtte: 78 kg 
Utána:  63 kg
15 kg-t fogytam a kapszuláknak köszönhetően. A lányok a munkahelyen kinevettek, hogy GREEN COFFEE Plus-t szedek. De amint meglátták, hogy mennyit fogytam, ők is elkezdték használni!  
Gregory (45 éves)
Előtte: 99 kg 
Utána:  78 kg
Őrület, a kapszulák miatt elkezdtem fogyni. Az első hónapban 9 kilót fogytam, és még 12 kilót a következő hónapban! Azt hittem, hogy edzőterembe kell majd járnom. Még a feleségemnek is vettem green coffe plus-t. Nem hitte el, hogy hatásos lehet, de a saját szemével látta az eredményeket.


Jelenlegi ára: 7 499 Ft
Az aukció vége: 2020-02-17 01:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése