2020. december 30., szerda

Doulife Proselect kapszula - EGYET FIZET, KETTŐT KAP! - Jelenlegi ára: 9 190 Ft

Eladó a képeken látható Duolife ProSelect kapszula (60 darabos). EGYET FIZET, KETTŐT kap! Minőségét megőrzi: 2021. 04. 30-ig
A ProSelect® étrend-kiegészítő polifenolokban, oxindol-alkaloidokban, tanninokban, szterinekben és acetogénekben gazdag. Antioxidáns hatása révén segít eltávolítani a vérből a káros szabadgyököket. Megköti a toxinokat, így támogatja a májműködését is.
A ProSelect® tartalmazza a szabadalmaztatott ProSelect® formulát, amely a gondosan kiválasztott összetevők és antioxidáns molekulák gazdag kombinációja. Ezáltal támogatja az immun funkciókat és az idegrendszer működését.
A macskakarom (vilcacora) jelentősen javítja az immunrendszer hatékonyságát, szabályozza az anyagcserét és növeli az energia-szintet.
A Graviola (soursop) gyümölcskivonat serkenti az immunrendszer működését, növeli a szervezet energia szintjét, és javítja a hangulatot.
A Reishi kivonat segít a fizikai, a mentális fáradtság, kimerültség megszüntetésében és csökkenti a stressz kísérő tüneteit. Stimulálja az immunrendszert és hozzájárul az optimális hormon háztartás fenntartásához .
A Shitake kivonat jelentős mértékben támogatja az immunrendszer és az emésztőrendszer működését. Kivételesen hatékony antioxidáns, amely semlegesíti a szabadgyököket és lassítja a bőr öregedési folyamatait .
A sárgabarackmag kivonat standardizált B17 vitamin tartalmával hatékonyan járul hozzá az immunrendszer működéséhez és segíti a szervezet természetes védelmi vonalának felépítését.
A ProSelect® a gondosan kiválogatott természetes összetevőknek és szabadalmaztatott formulának köszönhetően kiváló antioxidáns és tápanyag forrás, amely hatékonyan támogatja az immunrendszert. A ProSelect® segítségével megköthetők a káros szabadgyökök és toxinok.
 
 Ajánlott napi adag: 1-2  kapszula

Jelenlegi ára: 9 190 Ft
Az aukció vége: 2020-12-30 14:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése