2022. április 29., péntek

Far Away Eau de Parfum hölgyeknek (50ml) - Jelenlegi ára: 2 190 Ft

Hová vágyna éppen? Az egzotikus Tahitire, Madagaszkár szigetére vagy a messzi Indiába? Az Avon Far Away Eau de Parfum minden vágyát válóra váltja: csak hunyja be a szemét és már el is indulhat a jázmin, frézia és vanília illatával kikövezett úton álmai országa felé.
 
bódító, virágos illat keleties árnyalatokkal
elsősorban esti alkalmakhoz illik
1994-ben mutatták be
Az illat összetétele
Már az első illatolás során messzi földekre csábítja a finoman édes frézia és őszibarack jegyeiről felismerhető fejillat. Az első akkordok elcsendesedésével a virágok világából bukkannak fel újabb szereplők, hogy elkényeztessék érzékeit. Közülük is kiemelkedik a jázmin, amelyet a virágok királyának is neveznek, és amely intenzív illatával tökéletesen lefegyverez mindenkit. A hosszan, édesen melengető lecsengés a vaníliával az élen gondoskodik róla, hogy nem csak ön, hanem környezete is beleszeret majd ebbe az Eau de Parfum-be.
 
Az illat története
Az Avon Far Away-nek már az üvegcséje is a keleties illatra utal lekerekített formáival, kétszínű kupakjával és az elmaradhatatlan fekete bojttal. Megjelenése óta ikonikussá vált, és az Avon márka legkedveltebb parfümjei közé soroljuk. Ez is a parfüm tökéletes időtállóságát bizonyítja, amelyre nők százai esküsznek.
 
Összetétel
 
Fej
narancs, ylang-ylang, karo-karounde, őszibarack, kókusz
Szív
ibolya, jázmin, rózsa, gardénia, frézia, illatvirág
Alap
borostyán, szantálfa, pézsma, vanília
Az illat fajtája
orientális, virágos
50ml

Jelenlegi ára: 2 190 Ft
Az aukció vége: 2022-04-30 03:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése