2016. szeptember 29., csütörtök

Auna Jerry Lee, retró lemezjátszó, LP, USB, fehér - Jelenlegi ára: 26 990 Ft


Auna Jerry Lee, retró lemezjátszó, LP, USB, fehér
Termékkód: 10027043
Szívesen visszatérne a régi nosztalgikus időkbe? Akkor hozza fel a pincéből kedvenc régi lemezeit. A Jerry Lee lemezjátszó az Auna-tól csatjaival és fém dekorációival dizajnos használt hatást kelt, és nem csak, hogy 3 féle méretű lemez lejátszására alkalmas, de használhatja kedvenc lemezeit kompakt digitális formátumban is. A készülék ezért egy hátsó USB porttal rendelkezik, melynek segítségével az LP lejátszást könnyen megvalósíthatja számítógépén keresztül. Ezen felül így a lemezjátszó árammal is el van látva. A megfelelő USB kábel és a hálózati csatlakozó adapter a csomagolás része. Az Auna Jerry Lee lemezjátszója nem igényel további erősítőket, mivel a bőrönd alakú szerkezetben 2 beépített sztereó hangszóró is található. Ennek ellenére a hátsó cinch kimenet lehetővé teszi külső erősítők csatlakoztatását. A hangerő folyamatosan szabályozható közvetlenül a készülékről egy tekerő gomb használatával. A kényelmes szállítás érdekében a lemezjátszót egyszerűen kinyithatja és becsukhatja a 2 fém csat segítségével. A gumis lábak pedig stabil elhelyezést biztosítanak.
Fő jellemzők:
Nosztalgikus lemezjátszó hanglemezek lejátszására és digitalizálására 2 oldalra beépített sztereó hangszóró Fogantyú a szállításhoz Digitalizálás az USB port segítségével 3 különböző méretű hanglemez lejátszására alkalmas Praktikus lábak Műszaki paraméterek:
Csatlakozás: 1 x USB bemenet, 1 x cinch kimenet Támogatott lejátszási sebesség: 33, 45, 78 forgás/perc Használt hatású csatok és fém dekorációk Szíj meghajtás Emelhető hangszedő kar Automatikus indítás funkció 2 elülső csattal zárható Tápcsatlakozás: AC 220-240 V, 50-60 Hz vagy DC 5 V (a hálózati csatlakozó kábel a csomagolás része) Küldemény tartalma: !
1 x készülék 1 x USB hálózati adapter 1 x USB kábel 1 x felvevő szoftver (Audacity) Használati utasítás
Termék méretei:
Kb. 35, 5 x 11, 5 x 27, 5 cm (SZxMxM) Tömege: kb. 2, 5 kg
Képek:


Jelenlegi ára: 26 990 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 . Auna Jerry Lee, retró lemezjátszó, LP, USB, fehér - Jelenlegi ára: 26 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése