2016. szeptember 26., hétfő

GARRY SubBass mélynyomó, mélyláda pár - Jelenlegi ára: 119 990 Ft


 
 
 GARRY Sub Bass mélynyomó
hangfalpár
 
 
Professzionális megbízható hangosító eszköz. Klasszikus modell, egy életen át kitartó masszív békebeli rétegelt lemezből, a Garry Electronic azaz a gyártó által teljesen felújított állapotban, beépített passzív hangváltóval (crossover).
 
Teljesítménye 300W/400W, 8 Ohm-on.
Párhuzamosan kötve olyat szól, hogy...!
 
A hangsugárzó mérete 15", a láda szélessége 45, magassága 50, mélysége 55 cm.
 
A megjelölt ár a párra vonatkozik.
Diszkó hangosítására tökéletes kiegészítője az aukcióim között megtalálható GARRY Digital Captain Joy aktív szélessávú hangfalpárnak, amelyek digitális végfokáról ideális meghajtást kap.
! INGYEN házhozszállítás ORSZÁGOSAN !
 
 
 
 
              
 
 
 
Cseretárgyként érdekelnek minőségi barkácsgépek és szerszámok, horgászattal, kempingezéssel, fotózással kapcsolatos dolgok, antik holmik, továbbá fogtechnikusok és ötvösök által használatos anyagok és eszközök.
 
 
MINDEN FOTÓ A LICIT TÁRGYÁRÓL KÉSZÜLT
 
 
Személyes átvétel kipróbálás után Budán, a Normafa közelében a Svábhegyen történik.
Az aukció lezárultát követően - kb. fél órán belül - minden vásárlóm kap egy vásárlási értesítő emailt, amely tartalmazza az elérhetőségeimet, valamint az átvételre vonatkozó egyéb feltételeket. Az aukció nyertese vállalja, hogy
 
3 napon belül ÍRÁSBAN,
 
az értesítőben szerepeltetett email címre elküldött levelében közli, hogy személyes átvétel útján, vagy postai küldemény formájában kíván a termékhez jutni.
 
 
Küldemény átvétel
Vidéki vásárlóim postai úton, vagy futárszolgálat igénybe-vételével! is hozzájuthatnak a megvásárolt termékhez, a mindenkor érvényes postai díjszabásnak, ill. egyéb szállítási lehetőségek díjainak megfelelően.
 
 
Nem célom a szállítási költség kapcsán Önnel tömetni a posta zsebét, de egyes termékeim épségben történő célbajutásának feltétele a "törékeny" minősítés. Rossz tapasztalatok alapján az alapdíjas postai módozatokat ma már nem kezelik kellő gondossággal.
A árlistájáról egy olcsóbb - az eddigi tapasztalatok alapján - megbízhatóbb küldeménytovábbítási lehetőségről tájékozódhat. A vételárat és a szállítási költséget banki átutalással, PAY PAL -lal vagy készpénzfeladással lehet kiegyenlíteni. A banki jóváírást követően, 1-2 munkanapon belül postázok.
 
!!! UTÁNVÉT NEM LEHETSÉGES !!!
 


Jelenlegi ára: 119 990 Ft
Az aukció vége: 2016-10-17 22:27 . GARRY SubBass mélynyomó, mélyláda pár - Jelenlegi ára: 119 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése