2020. október 28., szerda

3in1 hámozó, a tökéletes konyhai segéd - Jelenlegi ára: 3 940 Ft


3in1 hámozó, a tökéletes konyhai segéd
Gyakran hámozol, szeletelsz, vágsz konyhádban? Késeid már életlenek erre a célra? Akkor ezt a hámozó készletet Neked találták ki!
3 különböző beépített pengével szerelték fel, amelyek közül egy mozgatható fejjel választhatod ki a megfelelőt, így többféleképpen hámozhatsz vele, ráadásul a csomagban küldünk egy dekorációs kivájót és egy hurkos pengés kést is!
Használhatod vágáshoz, hámozáshoz, szeleteléshez, gyaluláshoz, reszeléshez is, könnyedén készíthetsz gyümölcstálakat az egész családnak. Használd lágy vagy kemény sajtokhoz és kapj egyforma és tökéletes szeleteket mindig. Hámozz krumplit előfőzés nélkül, reszelj vele csokoládét finom darabkákra a desszertekhez a gyerekek legnagyobb örömére.
A készletben találsz fűrészélű pengét vágáshoz, hámozáshoz, egy julienne pengét julienne csíkok vágásához, és egy kerámia pengét vékony hámozáshoz és szeletek vágásához, egy dekorációs kivájót és egy hurkos pengés kést.
Éles, kényelmesen fogható és könnyű, a tökéletes használatért! Tapadásmentes, és nem rozsdásodik. Könnyen tisztíthatod, akár mosogatógépben is moshatod.
Technikai információk:
3 az 1-ben hámozó, forgatható fejjel
Többfunkciós: hámozhatsz, szeletelhetsz, gyalulhatsz, reszelhetsz vele
Borotva éles pengék (nemesacél-, Julienne- és kerámiapenge)
Dekorációs kivájó és hurkos pengés kés
Kényelmes fogás
Egyszerűen tisztítható - akár mosogatógépben is
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 5990 Ft
Akciós ár:
3940 Ft


Jelenlegi ára: 3 940 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 23:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése