2022. január 27., csütörtök

MINT AZ ÚJ!!! FÉLÁRON!!! 2 db szinte új longboard!!! Solid Eye freeride gördeszka longbord - Jelenlegi ára: 21 500 Ft


A licit tárgya: longboard
Eladók a fiaim longboardjai. A nagyobbiknak vettem egyet a születésnapjára Ausztriában, természetesen a kisebbiknek is azonnal is kellett egy. Szinte új állapotúak, mert kimentek deszkázni, és mindketten akkorát estek, mint ide Mohács : -) Soha többet nem volt kedvük ráállni.
Újszerű állapotú!!! a kerekei nem is kopottak (8. kép)!!!
Féláron!!! új ára 109. 99 Euro volt!!! Itt van pár link: KATT IDE! és KATT IDE!
A lap 9 rétegű juharfából készült.
A 62 mm átmérőjű és 83A keménységű kerekeknek köszönhetően a deszka nagyon csendes, kiváló menettulajdonságokkal rendelkezik. Kimondottan alkalmas épített pályákra éppúgy, mint nagyobb sebességű száguldásra is.
Termékleírás:
Vérbeli deszkásnak készített longboard, a jövendő profi generáció kiépítésére. Annak tudatában, hogy rengeteg szórakozást nyújt, de legalább ugyanannyi lelkesedést és kihívást is kíván a gördeszkázás, kifejezetten 6-15 éves gyermeknek konstruálták. Nekik megfelelő, az ő fejlődési szakaszukhoz igazodó deszka a következő stílusokhoz: cruising, carving és freeride. A formáktól kezdve a konstrukciókon át a komplett tervekig minden úgy lett rajta kialakítva, hogy inspirálja a gyerekeket, és pozitív hatással legyen az életükre. A Solid Eye longboardot kifejezetten a fiatalabbak számára tervezték úgy, hogy maximálisan élvezhessék a longboard nyújtotta élményt. Speciális felépítésünk stabilitást biztosít a deszkának a biztonságos suhanáshoz. A deckbe enyhe homorúságot tettek, hosszú orr- és farokrésszel látták el, hogy még több lehetőséget kínáljon a trükkökhöz. A 83A keménységű kerekek egy speciális "csúsztató keverékkel" készültek. Tartást biztosítanak mindaddig, amíg nagyobb erőhatás oldalirányú "slippre" nem kényszeríti. Ez nagyobb sebességnél jobb irányíthatóságot biztosít a kanyarokban, és stílusosabb, trükkösebb az épített pályákon. Az egy szemű szörnyeteg vicces dizájnú deszka kilenc különböző színben kapható. A kerekek és a deck borítása, színezése totális összhangban van.
Ajánlott életkor: 6-15 év.
Kilencrétegű juhar, griptape-pel borított fa deck
Mérete: 80x21 cm
Tengelytáv: 53 cm
Abec7-es csapágyak
Drop-through felfüggesztés
CE biztonsági tanúsítvány
Narancssárga színű poliuretán kerekek
Ez a kisebbiké volt. A nagyobbiké is eladó, az első és utolsó képeken együtt láthatók, az összes hirdetésem között az is megtalálható. Itt a linkje: KATT IDE!
A kettőt együtt kedvezményesen odaadom!  
Van sok más érdekes termékem (görkorcsolya, téli sportokhoz gyerek-felnőtt sísisak, síléc, sícipő, sísisak, síbot, korcsolya, szánkó, bob stb... mind saját, nem lepusztult kölcsönzős), érdemes egy percet szentelni rájuk!  Ide kattintva  megtekinthetők!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van már elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 21 500 Ft
Az aukció vége: 2022-01-28 01:47 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése