2022. január 9., vasárnap

Prémium kategóriás AXIS Companion Eye-L beltéri, éjjellátó, mozgásérzékelő, apple, android, window! - Jelenlegi ára: 15


Gyári oldala:   https: //www. axis. com/en-gh/companion/products-and-solutions/axis-companion-eye-l
Profi gyári program:  
Axis Companion 4 beállítása, használata video:   KATT IDEEEEE
Beltéri full HD IR hálózati kamera
Kiváló videominőség HDTV 1080p és 2 MP felbontásban
WDR bonyolult fényviszonyok mellett jelenetek kezelésére
Beépített IR megvilágítás teljes sötétségben történő megfigyeléshez
PoE a hálózati csatlakozáshoz és az elektromos áramhoz egyetlen kábellel
Támogatja a microSD kártyát és az Axis Zipstream technológiáját
Sd kártya bele és arra rögzít, szóval nem kell neki gép vagy külön rögzitő Mobil alkalmazással távolról élőbe nézhető + vissza is nézhető és  be lehet állítani ha mozgást érzékel 1böl jelezzen telefonon!
Szóval aki ismeri az tudja aki nem annak mondom ez nem kínai megbizhatatlan kamera. Axix márka a kamerák Rolls-Royce-aKomolyabb helyeken, reptereken ilyet használnak.
Szóval ezzel nem lesz  gondod!  
Pontosan illik
Kicsi és rugalmas, az AXIS Companion Eye tetszés szerint falra vagy mennyezetre szerelhető.  Intelligens kialakítása megkönnyíti az újrafestést, hogy bármilyen környezetbe illeszkedjen.  Kihasználva Wide Dynamic Range (WDR) technológia és infravörös megvilágítás AXIS Companion Eye ideális felügyelet fényviszonyok között, vagy akár teljes sötétségben is.  A kompakt, lapos kialakítás elnyomja a visszaverődést, hogy maximalizálja a kép használhatóságát sötétben történő felvételkor.
Nappali és éjszakai megfigyelés beltéren
Világos vagy sötét - Az Axis Companion Eye bármilyen állapotot képes kezelni.  A széles dinamikatartományú technológiát és az infravörös megvilágítást használja a megfigyeléshez kihívást jelentő fényviszonyok vagy akár teljes sötétség esetén.
Video teszt: Youtube
Felszerelés:   Youtube 
Széles és rugalmas áttekintés minden körülmények között
Az AXIS Companion Eye beltéri használatra kész rögzített mini kupola.  A háromtengelyes kameraállással 115 ° -os vízszintes képet kínál, amely könnyen beállítható akár a  folyosó formátumához is .  Az AXIS Companion Eye kompakt, lapos kialakítású, elnyomja a tükröződéseket.  A  széles dinamikus tartományú technológiát  és az infravörös megvilágítást használja a megfigyeléshez kihívást jelentő fényviszonyok vagy akár teljes sötétség esetén.  A kamera HDTV megfigyelést biztosít.  Az AXIS Companion Eye PoE funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy egy kábel hálózati kapcsolatot és elektromos energiát biztosítson.
A  64 GB-os AXIS Companion Card  kártyával együtt a kamera kényelmes felvételi megoldást kínál, és az Axis Zipstream technológia támogatása   maximalizálja a felvételi időt.
Keress rá, bolti ár töredékéért adóm.
Poe adaptert nem tartalmaz az ár, meglévő rendszerhez lehet rakni de ha nincs akkor tudok biztosítani.
LEgolcsobb 1 kamerához 3 Eft sima poe tápegység!  
44v töl 57v ig  os tápegységekkel megy.  


Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2022-01-10 09:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése